Polenlaan 20

Op de plaats van de vroegere ‘Filosoof’ wordt een project gerealiseerd bestaande uit een dubbele wooneenheid. De voorbouw bevat een winkelpand en 3 ruime appartementen die na de realisatie worden verhuurd. De achterliggende zone – palende aan het fietspad en parking Tack – biedt plaats voor een gebouw, bestaande uit 9 flats en aanpalende gemeenschappelijke tuinzone met ontspanningsruimte en fietsenberging. Deze flats worden verkocht aan individuele eigenaars of beleggers die ze kunnen aanbieden voor verhuur.

De nabije omgeving van de markt, de achterliggende sporthal met haar speelweide, bankjes en petanque-baan en restaurant met zonneterras ‘de Sportstek’ bieden mogelijkheden voor ontspanning. Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen opgetrokken in traditionele bouwstijl. Gelijkvloers zijn er 5 appartementen en de traphal en lift geven toegang tot de eerste verdieping met 4 appartementen. Alle ruimtes zijn aangepast aan de noden van levenslang wonen, met makkelijke toegankelijkheid door o.a. ruime gangen, bredere deuropeningen en een badkamer met inloopdouche.

Inrichting flats : de leefruimte en maatkeuken lopen over in één geheel om een maximaal ruimtegevoel te verkrijgen. De badkamer is voorzien van een douche, meubel en toilet. Er is 1 ruime slaapkamer, een berging en waar mogelijk, zijn terrassen voorzien. Tevens is er standaard in elke flat een personen alarm toestel aanwezig (TeleAlarm), waardoor – indien behoefte – via aansluiting op een telefoonlijn een verbinding kan gemaakt worden naar de juiste persoon (familie, oproepcentrale, medische dienst….).

 • Algemeen

  Adres − Polenlaan 20, Stekene

  Slaapkamers − 1

  EPC − ? kWh/m2 (nog te bepalen)

 • Foto's

 • Plannen

 • Ligging

 • Lastenboek

  Download
 • Prijsoverzicht

  Alles verkocht!

 • Charlotte Mechelinck

  Gent

  Heel mooie projecten met kwalitatieve materialen! Wij kunnen alvast niet wachten tot ons droomhuis klaar is!

 • Kris Cornu

  Stekene

  Wij raden Immotop Vastgoed aan!